Mijn drijfveer als coach is om jou jezelf te laten ontmoeten. Een ontmoeting met aandacht, empathie en bewustwording. Om van daaruit te ontdekken hoe mooi je bent, je eigen antwoorden te vinden en verantwoordelijkheid voor jou en je leven te nemen.           

De ontmoeting met mij: Sinds mijn 20e ben ik bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. Een groeispurt kwam in 2005. Ik kreeg last van stressklachten. Ik heb mijzelf toen drie vragen gesteld: Hou ik van mijzelf? Ben ik belangrijk? Zo ja, hoe laat ik dat aan mijzelf zien? Mijn levensles is mijzelf omarmen en met mijn hart open te leven.  Vanuit dit groeiproces ben ik een jaar later gestart met een opleiding tot coach. In 2008 ben ik gestart als coach.

Ook bij de uitdagingen die daarna op mijn pad kwamen, was voor mij het antwoord steeds om terug te gaan naar zelf-liefde en vertrouwen. Vanuit die flow omarm ik mezelf en mijn leven en blijf ik groeien. Vanuit mijn eigen ervaring, ben ik me daarna als coach gaan verdiepen in de thema’s die mij uitdaagden. 

Ik heb meerdere coachingsopleidingen gevolgd, waaronder de NOBCO gecertificeerde jaaropleiding intuïtief coachen van IMC mensontwikkeling. Een overzicht van al mijn opleidingen kun je terugvinden op mijn LinkedIn profiel

Ik geloof in het vermogen van mensen om problemen om te buigen naar lessen en daarmee op een positieve manier verandering aan te brengen in hun leven. Ik voel me bevoorrecht dat ik als coach mensen ontmoet van hart tot hart en hen mag begeleiden in het ontdekken van hun mooie zelf en het vormgeven van hun leven. 

'Je bent mooi, zo mooi, je hoeft het je alleen te her-inneren.'