Op dit moment plan ik geen gesprekken in voor stresscounseling. Ik plan wel afspraken in om te kijken hoe essentiële oliën je kunnen ondersteunen bij bijvoorbeeld stress. 

Voel je je opgejaagd? Pieker je veel? Voel je je vermoeid? Ben je sneller geïrriteerd? Voel je je soms heel energiek en daarna juist op? Word je meer onzeker over jezelf? Allemaal signalen dat je last kunt  hebben van ongezonde stress.

Stress is een uitnodiging om bij jezelf te komen. 

Stresscounseling helpt je daarbij! Als gecertificeerd stressconsultant begeleid ik je bij het verminderen van je stressniveau. Vaak is fysiek herstel eerst nodig. Daarna help ik je bij het vinden en ervaren van nieuwe manieren om met zaken in en buiten jezelf om te gaan. Zo kun je in de toekomst te veel en te langdurige ongezonde stress voorkomen. Stress is een uitnodiging van je lichaam om naar jezelf te kijken. Welke overtuigingen helpen je niet? Wat zijn gezonde, blije keuzes voor jou? Wat heb je daar voor nodig? Wat mag er geheeld worden? Hoe kom je weer in contact met je lijf en met je hart?

'It's not the load that breaks you down, it's the way you carry it.' - Lou Holtz

Je mag weer terug in je ontspanning komen. Ik help je daarbij. Ben je klaar voor een eerste stap?

We starten met een kort kennismakingsgesprek waarin je al wat tips mee krijgt. Daarna vul je een vragenlijst in. Daarmee zien we hoe hoog jouw stressniveau is en wat oorzaken en mogelijke oplossingen zijn. Op basis van ons kennismakingsgesprek en de uitkomsten van de vragenlijst gaan we aan de slag. Op naar loslaten, ontspanning en naar een andere manier met stress omgaan. Hoe fijn zou je leven eruit zien zonder ongezonde stress? 

Een gemiddeld traject duurt 6 à 10 sessies. Een sessie duurt circa 1,5 uur en kost € 99,-. Betaalt je werkgever de coaching, dan kost een sessie € 149,-.