Op dit moment plan ik geen gesprekken in voor ademcoaching. Ik plan wel afspraken in om te kijken hoe essentiële oliën je kunnen ondersteunen in je proces. 

Waar adem jij voor?
Transformational breathing is een krachtige coachingsvorm. Verbonden ademen voert je door (oude) emoties, patronen en overtuigingen naar heling, liefde, rust en blijheid. Naar je pure zelf.

Wat brengt ademen jou? 

  • Je ontspant je meer; je lijf laat spanning en stress los.
  • Je komt meer in contact met je lijf en met wat je voelt.
  • Emoties die je in het verleden hebt vastgezet, stromen met de adem mee je lijf uit.
  • Je buik wordt weer een veilige plek.
  • Je hart gaat meer open voor jezelf en de wereld.
  • Je hoofd is rustiger en meer verbonden met je hart en buik.
  • Je ervaart meer ruimte voor jou. Je (her)ontdekt wie je bent en wat jij belangrijk vindt.
  • Je integreert zelfliefde en vertrouwen op een diep niveau.
  • Je creëert een stevige basis om jouw leven te leiden met een helder hoofd, een open hart en een verbonden buik. 

Hoe verloopt een ademsessie?

Een ademsessie bestaat uit drie fases:

Eerste fase: In de eerste fase leer je om weer volledig adem te halen in je buik en in je hartgebied. Als baby ademen we heel natuurlijk en doet ons hele lijf mee. Bij trauma of andere heftige gebeurtenissen zetten we onze adem vast en ontwikkelen we een heel eigen adempatroon. In de eerste fase van een ademsessie ervaar je hoe het is om je adem weer helemaal vrij te laten stromen. Je gaat verbonden ademen. Dat betekent dat je zonder pauzes in- en uitademt door je mond.

Tweede fase: In de tweede fase is je ademhaling mooi verbonden en adem je met een regelmatig ritme zonder pauzes in en uit. Daardoor komt er een hoge vibratie je lijf binnen, waardoor emoties met een lage vibratie omhoog kunnen komen. Je lijf weet precies welke emoties klaar zijn om los gelaten te worden. Deze emoties adem je door, zodat je deze los kunt laten en er heling plaats vindt. Je ervaart ruimte, helderheid en rust in het nu. Je ademt een nieuw gevoel van zelfliefde en vertrouwen in.

Derde fase: In de derde fase blijf je verbonden ademhalen, nu vanuit meer ontspanning. Vanuit deze ontspanning integreert heling en het nieuwe gevoel in je systeem.

Ben je nieuwsgierig wat ademwerk jou kan brengen? Waar jouw adem je naar toe leidt? 

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Gaan we daarna aan de slag, dan zijn de kosten voor een ademsessie € 99,-.  Een ademsessie duurt 1,5 à 2 uur.