Op dit moment plan ik geen gesprekken in voor lifecoaching. Ik plan wel afspraken in om te kijken hoe essentiële oliën je kunnen ondersteunen bij je proces. 

Lifecoaching helpt je her-inneren en worden wie je echt bent!

Hoe blij ben jij met jezelf en je leven? Steun je jezelf onvoorwaardelijk of ben je je eigen grootste criticus? Leef je uit vertrouwen of voel je je onzeker? Stroom je mee met de flow van het leven of loop je vast?

Het is nu tijd voor groei: voor jezelf zijn en voor jouw leven leiden! Ik begeleid je daar graag bij. Ik help je om je hart open te zetten voor jezelf en voor je leven.  Om weer met vertrouwen en vanuit zelfwaarde te leven.

♥ Je (her)ontdekt wie je bent en wat jij belangrijk vindt.
♥ Je steunt jezelf.
♥ Je voelt meer rust en vertrouwen.
♥ Je gaat uitdagingen aan met een open hart.
♥ Je maakt keuzes die bij jou passen.
♥ Je geniet meer in het nu.

Als je van jezelf houdt en voor jezelf zorgt, dan verandert je leven. Hoe zou jouw leven eruit zien als je blij bent met jezelf?

Je hart, buik en hoofd in balans. 

Lifecoaching maakt je bewustzijn groter. Zorgt voor acceptatie, vertrouwen en daadkracht. Door acceptatie van wat er in jou is, mag je er weer helemaal zijn. Door je eigen antwoorden te vinden, voel je wie je bent en wat voor jou belangrijk is. Van daaruit neem je met vertrouwen en plezier de verantwoordelijkheid voor jezelf en je leven. Met je hart, buik en hoofd in balans.

'Je bent mooi, zo mooi, je hoeft het je alleen maar te her-inneren.'

Gaan we daarna van start, dan kijken we in een eerste sessie dieper naar je doel. Samen kijken we naar je gedachten, je gevoelens en je handelen. Wie ben je? Wat wil je? Hoe ga je met jezelf om? Wat voel je? Waar zit je pijn? Waar je blijheid? Wat zijn je overtuigingen? Hoe steun je jezelf? Hoe belemmer je jezelf? Waar en hoe is groei mogelijk?

In de tweede sessie maken we een plan en gaan we aan de slag. Een sessie duurt circa 1,5 uur en kost € 99,-. Betaalt je werkgever de coaching, dan kost een sessie € 149,-. 

Coaching is een investering in jezelf. Niet alleen geld, maar juist ook je aandacht, je tijd,  je energie en je moed. 

Ik wil graag dat mijn coaching voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is. Voel je dat ik je een stap verder kan helpen op jouw levensreis, maar kun je de investering van € 99,- per sessie niet aangaan vanwege je huidige financiële situatie? Neem dan contact op om te bespreken of ik je een gereduceerd tarief kan aanbieden.  

 

Coachtechnieken die ik gebruik zijn o.a.: Voice Dialogue, systemisch coachen, RET, visualisaties, lichaams- en energiewerk, transactionele analyse, kernkwadranten, NLP, ‘The Work’ van Byron Katie en transformational breathing.