Terug naar jezelf, is voor mij ook terug naar de natuur. Essentiële oliën zijn een van de grote geschenken van de natuur. Ze ondersteunen je bij gezond en bewust leven. Wil jij weten hoe ze je ondersteunen op fysiek, mentaal en emotioneel vlak? 

1,5 jaar geleden kwam dōTERRA op mijn pad en heb ik ontdekt hoe waardevol essentiële oliën. Voor mezelf, mijn gezin, mijn familie en vrienden. Je hebt oliën die je lijf ondersteunen, oliën om te ontspannen, stress te verminderen, oliën die gronden, oliën om dichter bij jezelf te zijn of met uitdagende situaties om te gaan en nog veel meer. Welke 3 punten zou jij graag anders zien in je leven en gezondheid? Ik vertel je hoe de oliën je daarbij helpen. Ben je al nieuwsgierig? 

Wil je meer weten? 
Ik deel mijn enthousiasme voor de oliën graag met je! Plan een vrijblijvend 1-op-1 gesprek of doe mee met een introductie workshop. 

1-op-1 gesprekken voor persoonlijk advies kun je plannen via calendly: https://calendly.com/mooimartine/1-op-1-gesprek . Of neem contact op via mail info@mooicoaching.nl of via 06-48815668.

Introductie workshops zijn gepland op: woensdag 30 augustus en dinsdag 12 september in Utrecht.

DoTerra essentiële oliën

Review Dicky Langerak: “Na mijn borstamputatie en behandelingen  heb ik jarenlang pijn gehad. Ik heb veel geprobeerd in de medische molen, maar de pijn bleef. Kreeg ook niet duidelijk antwoord op mijn vraag hoe dat kwam. Totdat Martine me met doTERRA liet kennismaken. Na een paar weken was mijn pijn sterk verminderd. Nu ben ik bijna alle dagen pijnvrij en gebruik ik doTERRA voor steeds meer fysieke ongemakken. Ik ben er HEEL erg blij mee en kan het warm aanbevelen.” 

NIEUW! e-book ‘essentials by MOOI’
Of vraag het e-book aan met allerlei interessante informatie over de oliën en leuke weetjes. Klik op de link, stuur me een mail en ik stuur het e-book direct aan je toe. 

Meer inspiratie op instagram
Op mijn Instagram page mooi.essentials deel ik inspiratie over  jezelf zijn, voor jezelf zorgen, gezond leven, omgaan met stress en jouw leven leiden én hoe essentiële oliën van dōTERRA je daarbij kunnen ondersteunen. Leuk als je me gaat volgen! 

e-book essentials by mooi
e-book: introductie in essentiële oliën
Waarom dōTERRA? DōTERRA is zo puur en krachtig. Zowel qua ingrediënten als hoe de oliën gemaakt worden. De oliën zijn zorgvuldig en uitvoering getest aan de hand van het strikte CPTG certified pure tested grade ™ kwaliteitsprotocol. DōTERRA is een van de weinige oliën die je kunt inzetten voor heling. Zowel fysiek als emotioneel. Lees hier meer over hoe puur de oliën zijn. De oliën worden gemaakt in een community, waarbij dōTERRA de community versterkt en ondersteunt om de planten zo waardevol mogelijk te laten groeien, oogsten en destilleren. DōTERRA noemt dit co-impact-sourcing. Communities worden ook ingezet om vanuit ervaring en verbinding kennis over het gebruik van de oliën te delen. Zoals de natuur het bedoelt heeft. 

 

Review Alex Kers: “doTERRA Tri Ease heeft mij enorm geholpen.  Na 2 weken dagelijks één capsule in te nemen minder benauwd. Hooikoortsklachten zijn zo goed als verdwenen en bijkomend voordeel … ik word hier niet moe van.” 

 

Bergamot doTERRA

Wil je via mij je oliën bestellen en continu support en inspiratie?
Yes! Dan gaan we aan de slag. En zien hoe je met met oil magic jouw leven verandert. Als wholesale customer koop je dōTERRA oliën een jaar lang met 25% korting. Je betaalt een startersfee. Je kunt ook losse oliën bij mij kopen, maar dan betaal je de detailhandelsprijs. Verzendkosten zijn € 8,50, waarbij je als wholesale customer per bestelling 4 punten spaart voor nieuwe oliën. Na 3 bestellingen, kun je al een Lemon kopen van je punten! DoTERRA heeft een fantastisch spaarsysteem, waardoor  je punten spaart van je aankopen en je je volledige verzendkosten spaart. Als je dit interessant vindt, dan vertel ik je er graag meer over!

En helemaal leuk: Als je de eerste keer voor meer dan 100 PV bestelt, ontvang je als welkom een Wild Orange (15 ml). Bestel je voor meer dan 200 PV, dan ontvang je de 200 PV aanbieding van doTERRA of een Balance touch (roller).

Hieronder zie je hoe je customer wordt. Heb je vragen? Mail of bel me: info@mooicoaching.nl / 06-48815668. Of plan een 1 op 1 afspraak in: https://calendly.com/mooimartine/1-op-1-gesprek

Dagelijks ritueel
Als je start met dōTERRA maken we samen een dagelijks ritueel om je doelen te bereiken. Als coach weet ik hoe belangrijk rituelen zijn om te helen en te groeien. Ik creëer met mijn cliënten rituelen om de gewenste doelen te bereiken. Om meer bij jezelf te zijn, voor jezelf te zorgen en om je eigen leven te creëren. Essentiële oliën brengen deze rituelen nog een stap verder. De oliën hebben impact vanuit zichzelf.

Wil je met mij samenwerken als dōTERRA consultant?
Het is zo mooi om met de oliën te werken. Een interessante business opportunity en tegelijkertijd een groot ontwikkeltraject voor jezelf. Ik zit er middenin. Ik ben een team aan het bouwen van soulful leaders die samen met mij een plek creëren voor heling op alle niveaus. Ben jij van de natuur, van mensen, van zelfontwikkeling en gedreven? Dan is dit een mooie optie voor jou! Stuur me een berichtje om met elkaar in contact te komen.

Zo word je wholesale customer en koop je je oliën en andere dōTERRA producten met 25% korting:

 • Klik op deze link: http://mydoterra.com/mooiessentials. Klik bovenin op “Word lid en bespaar”.
 • Scroll naar onderen en klik op “Word lid van doTERRA”.
 • Kies je land en taal (eerst Europe en dan Nederland).
 • Kies hoe je je producten wilt kopen. Kies Wholesale Customer (kies nog geen Wellness Advocate – als je hierin geïnteresseerd bent, leuk!, daar gaan we samen naar kijken).
 • Klik op “doorgaan”. 
 • Voer je persoonlijke gegevens in. Het is niet nodig om je belastinggegevens op te nemen, als je niet van plan bent om de oliën met je vrienden of familie te gaan delen. 
 • Controleer bij “inschrijvings” en “sponsor” ID of mijn nummer er staat: 10404487.
 • Klik vervolgens op “verifiëren” – staat er Martine Roodenburg?
 • Kies een wachtwoord. 
 • Klik door naar de volgende pagina. 
 • Selecteer welke kit je wilt bestellen.  Ik adviseer de home essential kit voor de basis 10 oliën en een diffuser. Je kunt ook kiezen voor de family essential kit. En kijk ook eens bij de nieuwe Together kit! Als je met een paar oliën start in plaats van een kit, begin dan met het typen van de naam van de olie in het vak en de olie verschijnt, zodat je deze kunt selecteren. Als je je niet inschrijft met een kit, zorg dan dat je het welcome pack and enrolment fee selecteert (productcode in NL is 32010005). Als je een kit koopt vervalt het inschrijfgeld.
 • Klik op “totaal bekijken” om het definitieve bedrag van je bestelling te bevestigen. Je ontvangt de verzendkosten deels terug in product punten. 
 • Kies je betaalmethode en verwerk je bestelling. Let op! Ben je op de betaalpagina, klik dan niet terug. Hierdoor ontstaat er een fout met je e-mail en moet je een ander account aanmaken. Ga dus alleen naar de betaalpagina als je je bestelling goed gecontroleerd hebt. 

Nu begint het plezier! Je dōTERRA post komt er aan!

Doterra essentiële oliën