Op MOOIs vind je nieuws van MOOI en ook tips en inspiratie. Van een inspirerend boek of mooie quote tot prikkelende vragen. Alles voor persoonlijke groei. Wil je geen MOOIs missen? Geef je dan op voor de nieuwsbrief op info@mooicoaching.nl

Op 14 december heb ik na een intensief opleidingstraject mijn examen gehaald voor ademcoach. Ik heb de opleiding bij Annette Weers gevolgd. Ik ben heel enthousiast over ademwerk. Ik ben onder de indruk wat transformational breathing doet op fysiek, emotioneel en spiritueel gebied. Ik ben zo blij en heel dankbaar dat ik cliënten op deze manier mag begeleiden. 

Waar adem jij voor? Transformational breathing is een krachtige, helende coachingsvorm. Verbonden ademen voert je door (oude) emoties, patronen en overtuigingen naar heling, liefde, rust en blijheid. Naar je pure zelf.

Ben je nieuwsgierig wat ademwerk voor jou kan betekenen? Waar jouw adem je naar toe leidt? Binnenkort volgt hier meer informatie over transformational breathing bij MOOI coaching. Plus een hele mooie aanbieding. Dus houd de website in de gaten of volg me via Instagram of Facebook. 

Training “Thuiskomen bij jezelf” start 11 november 2018

Ben je er klaar mee om je klein te voelen? Kies dan voor de prachtige training “Thuiskomen bij jezelf”. Samen met een kleine groep vrouwen ga je in 8 maanden op liefdesreis in jezelf en in je leven. Op naar verbinding met jezelf. Op naar groei. Op naar je mooie zelf zijn.

De reis bestaat uit een perfecte mix van mentale, emotionele en spirituele oefeningen. De reis start met een individueel kennismakingsgesprek. Daarna zijn er 7 trainingsdagen waarin we de diepte in gaan. Afsluitend hebben we een zomerritueel om te oogsten wat je tot dan gezaaid hebt.

Benieuwd naar de training? Klik hier voor meer informatie. 

Kijk en voel op de gratis open middag of avond of deze training de juiste stap voor je is. Er zijn drie open workshops gepland; op zondag 14 oktober (2 tot half 4), op woensdag 17 oktober (half 8 tot 9) en op zondag 21 oktober (2 tot half 4). Geef je op via info@mooicoaching.nl.

 

MOOIe blog – 3 september 2018

HOE HART DOE JIJ JE BEST?

 

Wat doe jij allemaal om zwanger te worden? Je hebt je voeding aangepast en neemt supplementen. Je verzorgingsproducten zijn opgeschoond. Je probeert je mind positief te houden. En ik mis vast nog iets of niet? Je doet er alles aan om zwanger te worden! Ja, toch!  Vanuit welke energie doe jij dit? Heb je het grootste deel van de tijd een ontspannen gevoel en een positieve mindset of zit je vaker niet lekker in je vel en kost het je allemaal best veel moeite?  

 

Toen ik de eerste keer zwanger wilde worden, was ik redelijk ontspannen in mijn wens. Ik had bedacht dat het wat langer kon duren bij mij, omdat ik waarschijnlijk PCOS had. Na 8 maanden was ik zwanger. Ik was super blij. Het was nog snel gegaan vond ik zelf. Helaas kreeg ik een miskraam. Een week later kwam mijn zusje vertellen dat zij zwanger was. Net als bij haar eerste kindje was het snel raak. Wat werd ik hier boos van. Oude pijn en oude overtuigingen kwamen boven. Was ik dan niet goed genoeg? Was ik het niet waard?

 

De tweede keer zwanger willen worden, startte heel anders. Ik moest mijn best doen. Hard werken. Het beste meisje van de klas zijn. Dat was ik vroeger ook altijd. Alleen ik werd maar niet zwanger. Dat zou uiteindelijk 2 jaar duren. Ik voelde me steeds vaker moe en zelfs moedeloos. Lees mijn volledige blog hier. 

MOOIe quote – 2 augustus 2018:

The single greatest thing you can do to change your life today would be to start being grateful for what you have right now.

 

Oprah Winfrey

MOOie vraag – 25 juli 2018: 
Wat fluistert jouw hart? Hoe zou je leven eruit zien als je hierna zou luisteren?  

Boek van de maand – 12 juli 2018

Liefdesroep – Hannah Cuppen

In het kort volgens Hannah Cuppen: ‘Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling. Dit boek nodigt je uit om jouw unieke liefdesroep te volgen als richtingaanwijzer naar een bezield en vervuld leven.’

Mijn idee: Een andere manier om je hart te openen. De oefeningen doen uit Liefdesroep. Een mooi persoonlijk verhaal met praktische oefeningen om je passie te ontdekken. Ik ben fan en haal uit het boek dan ook inspiratie om mijn loopbaantrajecten vorm te geven.

Hoe dankbaar ben jij?  – 5 juli 2018

De zomer is het seizoen van genieten van de mooie dingen in je leven en van leven met je hart open. Een van de makkelijkste manier om met je hart open te leven, is om dankbaar te zijn. Volgens Oprah Winfrey is het bijhouden van een dankbaarheidsdagboek life changing. Als je je focust op dankbaar zijn, dan verandert je vibratie. je ziet je leven vanuit een bril van dankbaarheid en je hart vloeit over van liefde. 

Mooi idee: benoem elke dag 5 dingen waar je dankbaar voor bent. 

Benieuwd waar ik dankbaar voor ben? Klik hier

MOOI boek – 27 juni 2018

The universe has your back van Gabrielle Bernstein 

In het kort: De rust, het vertrouwen en de blijdschap waar we zo naar verlangen, ligt in onze verbinding met liefde.  Vertrouw dat het universum je steunt. Dat het universum wil dat jij groeit naar liefde. Dan weet je dat je altijd op de juiste plek bent. Wat er om je heen ook gebeurt.

Mijn idee: Prachtig boek wat mijn hart raakt en me direct in de ‘trust the proces’-vibe krijgt . Mooie oefeningen om de verbinding met liefde en vertrouwen te versterken.

MOOIe aanbieding – 21 juni 2018 tot 1 september 2018

HET IS ZOMER BIJ MOOI! TIJD OM IN HET VOLLE LICHT TE STAAN! TIJD OM TE OOGSTEN WIE JE BENT EN WAT JE WILT!

  • Kijk met een zonnige bril naar jezelf. Ontdek je talenten en wat jij belangrijk vindt qua werk. Het talent-ontdek-traject bestaat uit een korte intake, de     TMA test en een talentgesprek. Nu met 10% korting.
  • Ga voor een zomer APK. In 3 gesprekken ontdek je: wat je wilt (en niet wilt); wat je daarvoor nodig hebt (en wat je beperkt); en hoe je concrete stappen zet naar wat jij wilt. De APK kost € 249,- en zakelijk € 349,-.

De actie geldt tot 1 september 2018. Let op! Er zijn 10 plekken voor het talent-ontdek-traject en 5 voor de zomer APK. Wees er dus snel bij!

MOOIe quote – 15 juni 2018 

“Beauty is not in the face; beauty is a light in the heart.”

Kahlil Gibran