Kijk en voel in een gratis workshop of deze training de juiste stap voor je is. De workshops zijn op: zondag 14 oktober van 2 tot half 4, woensdagavond 17 oktober van half 8 tot 9 en op dinsdagavond 23 oktober van half 8 tot 9. Geef je op via  info@mooicoaching.nl

Open je hart voor jezelf en je leven. Ga voor leven vanuit zelfliefde en zelfwaarde.

Ben je er klaar mee om je klein te voelen? Klaar met je interne criticus? Klaar met jezelf afwijzen? Klaar met je tegen laten houden door twijfels en onzekerheid?

Ben je er klaar voor om te kiezen voor liefde? Liefde voor jezelf en liefde voor je leven? 

Begin november start de fantastische training “Thuiskomen bij jezelf”. Een liefdesreis waarin je samen met 5 à 7 andere mooie vrouwen op zoek gaat naar jezelf. Een reis waarin jij je weer verbindt met jezelf. Een reis waarin jij groeit naar je mooie zelf. Een reis waarin je je hart open zet voor jezelf, voor anderen en voor je leven.

Wat gaan we doen? 
In 7 middagen gaan we op reis in jezelf en in je leven. De dagen zijn een mix van oefeningen op mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. O.a.: Mindfulness oefeningen, ademwerk, visualisaties, the work van Byron Katie, energetische oefeningen, chakra-oefeningen, lichaamswerk, innerlijk kind oefeningen, elementenwerk, meditaties, waarden en de Gordon communicatie-methode.

De dagen zijn een mooi samenspel van stil-zijn in jezelf tot het volop uiting geven aan je blijheid. Van je verbinden met de ander tot het samen oefenen van zelfliefde in actie. 

Tussen de trainingsdagen door krijg je enkele oefeningen mee om zelfliefde tot een dagelijkse praktijk te maken. Zowel in jezelf als naar de buitenwereld toe.

We sluiten de reis af met een bijzonder zomerritueel. In dit ritueel oogsten we wat je tijdens de reis gezaaid hebt.

De perfecte mix om diep in jezelf te duiken en stappen te zetten in zelfliefde. 

Durf jij de reis naar zelfliefde aan?

Je eigen tribe ♥ 

Wat deze training extra bijzonder maakt, is dat je je eigen real-life tribe krijgt. Een kleine groep van gelijkgestemde vrouwen, die op dezelfde reis zijn en ook willen leven vanuit een open hart. 

8 maanden trek je met elkaar op. Leer je van elkaar en groei je samen. De steun en de spiegel die de anderen je geven, maakt dat jij nog eerder bij je kern en bij je liefde komt. 

In een besloten facebook groep kun je je ervaringen delen, steun vragen en inspiratie op doen.     

MOOI liefdesreis
zaaien en oogsten - zelfliefde

Het is nu tijd voor groei: voor jezelf zijn en voor jouw leven leiden! In de training zet je je hart open voor jezelf en je leven. Kies je ervoor om vanuit zelfliefde, vertrouwen en zelfwaarde te leven.

Wat levert de training je op?  

♥ Je verbindt je weer met jezelf. 
♥ Je (her)ontdekt wie je bent en wat jij belangrijk vindt.
♥ Je steunt jezelf.
♥ Je voelt meer rust en vertrouwen.
♥ Je geniet meer in het nu.
♥ Je gaat uitdagingen aan met een open hart.
♥ Je maakt keuzes die bij jou passen.
♥ Je leert je behoeften en grenzen te uiten aan de ander. 
♥ Je ontmoet prachtige mede reizigers. Door je te verbinden met hen gaat je hart nog meer open. Samen groei je makkelijker. 

Als je van jezelf houdt en voor jezelf zorgt, dan verandert je leven. Hoe zou jouw leven eruit zien als je blij bent met jezelf? 

Praktische informatie 

De training start met een individueel kennismakingsgesprek. In dit gesprek kijken we naar hoe het nu met je gaat, waar je naar toe wilt groeien en wat je hiervoor nodig hebt. Zo kan ik je goed ondersteunen tijdens de lesdagen en haal je het meeste uit de training. Dit gesprek kan live in mijn praktijk in Utrecht of via Skype. 

De training vindt plaats op de volgende data:

– te plannen individueel kennismakingsgesprek
– zondag 4 november 2018
– zondag 9 december 2018
– zondag 13 januari 2019
– zondag 10 februari 2019
– zondag 17 maart 2019
– zondag 14 april 2019
– zondag 19 mei 2019
– afsluitend zomerritueel in de buitenlucht op zondag 23 juni 2019 

De trainingsmiddagen starten om half 2 en eindigen om 5 uur. Het kennismakingsgesprek duurt circa 1 uur. Het zomerritueel duurt 2 uur.

De trainingslocatie is het Landhuis in de Stad. Dit landhuis ligt in het prachtige Oog in Al park in Utrecht. De locatie is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Parkeren is gratis.   

Je investering voor deze training is € 645,- incl. BTW. 

coach-martine-roodenburg-mooi-coaching
Over mij 
Sinds mijn 20e ben ik op zoek naar mijn mooie zelf. Ik geloof dat de uitdagingen die op mijn pad kwamen en komen van mij vragen om mijn hart nog meer te openen.

Zelfliefde werd de rode draad in mijn leven. Na een coachingstraject en paar persoonlijke trainingen ben ik zelf allerlei coachingsopleidingen gaan volgen. Al mijn liefde, ervaring en kennis combineer ik in deze mooie training.

Op mijn 30e heb ik mijn hart gevolgd en ben ik gestart als coach. Ik heb nu 10 jaar een eigen coachingspraktijk als life-, stress- en talentcoach. Ik geef daarnaast ook trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Het is mijn missie dat jij je hart open zet voor jezelf en je leven. 

 

Reviews over mij als trainer:

“Met een vernieuwd gevoel, ga ik mijn mooie ik laten zien aan de buitenwereld. Ik vond het heel speciaal en het heeft me verrijkt en power gegeven voor al het mooie wat op mijn pad gaat komen. Bedankt voor je perfecte sturing daarin. Ik kan weer vertrouwen op mijn eigen kennis en kunde en het belangrijkste: ik heb rust gevonden en investeer in mijzelf.”
Renate
“Je hebt me inzichten gegeven die ik nodig had. Je bent een fijne luisteraar en weet een goede en open sfeer te creëren. Emoties en gevoelens konden en mochten er zijn. Je hebt handvaten gegeven om mee aan de slag te gaan. Ik wil je ontzettend bedanken dat je mij geholpen hebt om mijn leven “mooier” te maken.”
Erika
“Je hebt mijn leven geraakt ... En verandering teweeg gebracht. Ik vind je een fijne trainer en een mooi mens.”
Silvia