Open je hart en hoofd voor vruchtbaarheid
Volg je het online fertiliteitsprogramma van BeMama of de fertiliteitsyoga-cursus in Utrecht bij Studio Vandaan?  Als life- en stresscoach bied ik aanvullend mentale en emotionele ondersteuning.

Je wilt graag zwanger worden. Moeder van zo’n prachtig kindje. Je lijf wil het. Je hoofd. Je hart. Maar het lukt niet. Nu nog niet. Wat doet dat met jou? Als er weer een maand voorbij is? Als een vriendin wel zwanger wordt?

Het leven is niet maakbaar. Hoe graag we dat soms zouden willen. Moeder worden blijft een wonder. Je kunt gelukkig wel veel doen om je wens in vervulling te laten gaan. Het aanpassen van je levensstijl door andere voeding en ontspanning. Het veranderen van je mindset en het goed zorgen voor jezelf. Allemaal ingrediënten die een plek hebben in het mooie online programma van BeMama en in de fijne fertiliteitsyoga-cursus van Studio Vandaan in Utrecht

Heb je naast dit programma of naast deze cursus extra steun nodig op mentaal, emotioneel of spiritueel gebied? Krijg je je mindset niet om? Gaat je gevoel niet mee? Ervaar je nog te veel stress? Als life- en stresscoach èn als ervaringdeskundige, ondersteun ik je graag met één-op-één gesprekken, toegespitst op jouw unieke situatie

vruchtbaar - fertiliteit - kinderwens - MOOI coaching - Utrecht

Wat kan ik voor je doen?

♥ Je kunt bij mij je verhaal kwijt. Met alle hoop, wanhoop, verdriet, boosheid, angsten en blije en on-blije gedachten die je hebt. Het mag er allemaal zijn.

♥ Samen kijken we wat je nodig hebt in je kinderwens-reis.

  • Is het een andere mindset? Wil je je blokkerende gedachten opruimen?
  • Wil je stress in je leven verminderen? Meer vanuit ontspanning leven?
  • Wil je je emoties een plek geven? Is er iets te helen en vrij te maken?
  • Is er een stuk acceptatie nodig? Wil je angst loslaten?
  • Wil je meer ontspanning in je wens? Terug naar hoop en vertrouwen?
  • Wil je jezelf meer steunen in dit proces?

♥ Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in om te kijken of ik je in jouw proces kan ondersteunen. Dit kan live in mijn praktijk in Utrecht of via Skype.

Op naar een open hart en een fertile mindset!

Gesprekken

We starten onze gesprekken met jouw verhaal. Wat wil je delen? Welke emoties komen er naar boven? Welke vragen? Daarna kijken we samen wat je nodig hebt om je hart en hoofd open te zetten voor jouw proces.

Onze gesprekken stem ik steeds af op wat jij nodig hebt. Met als doel een open hart en een fertile mindset. Technieken die ik gebruik zijn o.a. familie-opstellingen, ACT, voice dialogue, mindfulness, transactionele analyse, ‘the work’ van Byron Katie, visualisaties, lichaams- en energiewerk.

Een gesprek duurt circa 1,5 uur en kost € 90,- inclusief BTW. Gesprekken kunnen live in mijn praktijk in Utrecht of via Skype.

Over mij

Ik ben een ervaren life- en stresscoach èn ervaringsdeskundige. Ervaringsdeskundige in hoe het is om een onvervulde kinderwens te hebben. En ervaringsdeskundige in het veranderen van mijn levensstijl en mindset.

Toen ik 8 jaar geleden zwanger wilde worden, was er nog weinig ondersteuning. Hadden BeMama en Studio Vandaan in 2010 al zo’n mooi aanbod gehad, dan had ik het graag willen volgen. Ik heb nu mijn eigen traject gevolgd en dit heeft me veel gebracht. Persoonlijke groei en al 4 jaar mijn fantastische zoon.

Zie hier mijn blog over mijn ervaring: ‘Hoe hart doe jij je best?’

In de fertiliteitsyoga-cursus bij Studio Vandaan in Utrecht geef ik de mind-les van 1 uur. De eerstvolgende cursus start 25 oktober a.s. Klik hier voor meer informatie. 

coach Martine Roodenburg - MOOI coaching - Utrecht