Hoe dankbaar ben jij?

De zomer is het seizoen van genieten van de mooie dingen in je leven en van leven met je hart open. Een van de makkelijkste manieren om met je hart open te leven, is om dankbaar te zijn. Volgens Oprah Winfrey is het bijhouden van een dankbaarheidsdagboek life changing. Als je je focust op dankbaar zijn, dan verandert je vibratie. Je ziet je leven vanuit een bril van dankbaarheid en je hart stroomt over van liefde.

Je hoofd komt in de ‘yes’-mind en denkt in overvloed en mogelijkheden. Je hart voelt de overvloed, de dankbaarheid en de liefde. In de ‘yes’ stand van het hart voel je liefde voor jezelf, empathie voor de ander, verbind je je met anderen en ga je voor je passie. Hoe mooi is dat!

Vier het leven door dankbaarheid. In ieders leven zijn er dingen om dankbaar te zijn. Groot of klein. Hoeveel kleine dingen zijn er niet, die je een fijn gevoel geven.

Mooi idee: benoem elke dag 5 dingen waar je dankbaar voor bent.

Ik begin!
1. Ik ben dankbaar voor de heerlijke zonnige dag en voor de schaduw die me verkoeling biedt.
2. Ik ben dankbaar voor mijn werk als coach. Zodra ik denk aan mijn werk en met name mijn coachgesprekken, dan gaat mijn hart open.
3. Ik ben dankbaar voor bloemen. Wat zijn ze mooi. Ik las net dat de aarde lacht in bloemen. Ik lach mee :-).
4. Ik ben dankbaar voor waterpistolen, wat een plezier kun je daarmee hebben!
5. En een inkopper: ik ben heel dankbaar voor mijn mooie zoon!

Nu jij! 
Schrijf ze op in een dagboek. Of benoem ze in je hoofd. Of deel ze op facebook, ook leuk om iedereen in de dankbaarheid-vibe te krijgen.

Geniet van de zomer en de dankbaarheid in je hoofd en hart!